Turun Kansantanssin Ystävät Facebookissa

Fati


FATI kansantanssiryhmä

Fati –nimen taustalla on kaksi aiemmin TKY:ssä erikseen toiminutta ryhmää; Faartti -90-luvulta ja Tiistai 80-luvulta. Nämä aikansa aktiiviset nuorten edustusryhmät liittyivät 2000-luvulla yhteen yhdistyen nimeä myöten. Runsaat esiintymiset ja lukuisat ulkomaanmatkat on koettu aikoinaan, nyt keskitytään olennaiseen eli tanssiin omaksi ja ryhmän iloksi. Isompiakin haasteita otetaan välillä vastaan, harkintaa käyttäen. Kesällä 2012 olimme mukana Tampereella Suomi-Viro –tanssipitojen suurproduktiossa ”Kalevi ja Kalev”.  

Fatin tanssijat ovat -50-70-lukulaisia, ryhmässä on mukana 20 tanssijaa ja yksi pelimanni! Tiistaisin tanssimme kansantansseja suomalaisen ja karjalaisen perinteen pohjalta, koreografioitakaan kaihtamatta. Tavoitteena on paritanssitaidon lisäksi kohottaa kunkin yksilöllistä osaamista – niin motorisesti kuin sosiaalisestikin. Vierasta Fatille ei ole pulkkailu, melonta eikä yhdistyksen hallitus-työskentelykään.

Tervetuloa Fatin treeneihin te uudetkin tanssijat, joilla on vankat kansantanssin perustaidot ja halu oppia edelleen uutta sekä uskallus heittäytyä mukaan! Hyvä muistaa, että vesipullo on tiistaisin välttämätön varuste, sillä treeneissä tulee hiki.

terveisin

illan ohjelmavastaava Lennu Yläneva p. 050 440 5760, lennu.ylaneva@gmail.com

 

 

 
 
 
kirjaudu sisään