Turun Kansantanssin Ystävät ry

Tervetuloa tapahtumiimme

Järjestämme vuoden aikana monenlaisia mukavia tapahtumia, mm. kevätnäytös, kesäleirit, matkat ulkomaille ja vieraiden vastaanottamiset, laivaseminaari, teatterireissut, myyjäiset, joulujuhlat jne. Talkootoiminnalla keräämme varoja lasten ja nuorten esiintymismatkoihin kotimaassa ja ulkomailla.

Juhlanäytös on lokakuussa 2022!

Meillä on juhlat – juhlanäytös

Logomossa 29.10.2022

Jo yli 50 vuotta toimintaa suomalaisen kansantanssin, musiikin ja perinteen tunnetuksi tekemiseksi. 

Jo ostettu lippu käy vuoden 2022 näytökseen, mutta sen voi myös peruuttaa osoitteessa lippu.fi. Lippuja voi ostaa myös Lippupisteen myyntipisteistä.

Dääns-leiri 16.-18.9.2022 Turussa

Valtakunnallinen nuorten 10-17-vuotiaille kansantanssin harrastajille suunnattu tanssileiri saapuu viimein Turkuun. Edellinen kokeilu oli 2020, mutta se meni mönkään.

Leirillä nuoret pääsevät haastamaan itseään ja oppimaan uutta ammattitanssinopettajien johdolla. Välillä tanssitaan koko porukan voimin ja välillä pienemmissä ryhmissä. Tanssitreenin ohella nuoret tutustuvat kansantanssin harrastajiin eri puolilta Suomea ja nauttivat toistensa seurasta ja oheisohjelmasta.

Ohjaajina:
Silja Saarinen
Paula Kettu
Heidi Palmu

Seuramme nuoret ilmoittautukaa pikaisesti ohjaajillenne jos ette sitä vielä ole tehneet!

Tarvitsemme talkoolaisia kouluvalvontaan ja keittiöön (helpot ruoanlaittotehtävät, esillelaitto ja tiskaus). Ilmoita Niinalle 0407581527 tai niina.kallioinen@gmail.com jos sinun on mahdollista osallistua talkootyöhön.
Ajankohtina voit ilmoittaa pe ilta, la aamu, la päivä, la ilta, su aamu ja su päivä. Ilmoita myös jos haluat joko kouluvalvontaan tai keittiöön.

Syksyllä tapahtuu!

Muista MOJ yhteistreenit!

4.9. 10-19 Hepokullan koulu

2.10 10-19 Hepokullan koulu

16.10 10- 19 Hepokullan koulu Muista ottaa esiintymisvaatteet mukaan!

29.10 Logomossa klo. 14 läpimeno, klo. 15 kenraaliharjoitus

Harjoitusten osalta noudatamme viranomaisten suosituksia, ohjaajat antavat ryhmilleen tarkempia ohjeita.
Seuraa myös tiedotuksiamme Facebookissa!

Tapahtumissa kuvaaminen

Turun Kansantanssin Ystävien tilaisuuksissa saatetaan valokuvata tai videoida. Videotallenne, valokuva tai sen osa mahdollisesti julkaistaan yhdistyksen julkisilla nettisivuilla, facebook-sivuilla sekä tiedotteessa ja markkinointimateriaaleissa. Osallistujia ei nimetä videon eikä kuvien yhteydessä mutta he voivat olla tunnistettavissa niistä.

Facebook-sivut

Yhdistyksellä on Facebook-sivut, jonne päivitämme ajankohtaisia tiedotteita ja tapahtumakutsuja. Kun tykkäät Rytkyn Facebook-sivusta, pysyt ajan hermolla.

Instagram-sivut

Yhdistyksellä on Instagram-tili tunnisteella @ry_tky. Toivomme, että jaatte kuvia tapahtumista, illanvietoista, esiintymisistä ja kaikesta yhteisestä kivasta hästägillä #ry_tky. Myös muita tapahtumiin sopivia hästägejä voi käyttää, kuten esim. #europeade2017 tai #turku jne. Näin tavoitamme toisemme Instagramissa ja saamme samalla laajaa näkyvyyttä.

Kesällä 2017 järjestettiin Europeade-festivaali Suomen Turussa

Talkoolaisten ottamat kuvat EuropeadestaTimo Hukkasen ja Riitta Korhosen kuvat Europeadesta

Tanssiva Turku

Yhdistys järjestää joka kolmas vuosi Tanssiva Turku -festivaalin, johon kutsutaan lapsi- ja nuorisoryhmiä kotimaasta ja ulkomailta. Tule mukaan järjestelytoimikuntaan! Lisätietoja hallituksen jäseniltä.

Yhteystiedot