Turun Kansantanssin Ystävät ry

Tervetuloa tapahtumiimme

Järjestämme vuoden aikana monenlaisia mukavia tapahtumia, mm. kevätnäytös, kesäleirit, matkat ulkomaille ja vieraiden vastaanottamiset, laivaseminaari, teatterireissut, myyjäiset, joulujuhlat jne. Talkootoiminnalla keräämme varoja lasten ja nuorten esiintymismatkoihin kotimaassa ja ulkomailla.

Tulossa keväällä ja kesällä!

Kansallispukunäytös

26.3. 2023, Odd Fellow -talolla

Järjestämme leirit

18.–22.6. 2023 lasten kesäleiri
22.-25.6.2023 juhannusleiri

Järjestämme matkat

  • 12.-17.7.2023 Europeade Gotha, Frankenberg
  • 12.-15.7.2023 Barnlek, Lerum, Ruotsi

Harjoitusten osalta noudatamme viranomaisten suosituksia, ohjaajat antavat ryhmilleen tarkempia ohjeita.
Seuraa myös tiedotuksiamme Facebookissa!

Tapahtumissa kuvaaminen

Turun Kansantanssin Ystävien tilaisuuksissa saatetaan valokuvata tai videoida. Videotallenne, valokuva tai sen osa mahdollisesti julkaistaan yhdistyksen julkisilla nettisivuilla, facebook-sivuilla sekä tiedotteessa ja markkinointimateriaaleissa. Osallistujia ei nimetä videon eikä kuvien yhteydessä mutta he voivat olla tunnistettavissa niistä.

Facebook-sivut

Yhdistyksellä on Facebook-sivut, jonne päivitämme ajankohtaisia tiedotteita ja tapahtumakutsuja. Kun tykkäät Rytkyn Facebook-sivusta, pysyt ajan hermolla.

Instagram-sivut

Yhdistyksellä on Instagram-tili tunnisteella @ry_tky. Toivomme, että jaatte kuvia tapahtumista, illanvietoista, esiintymisistä ja kaikesta yhteisestä kivasta hästägillä #ry_tky. Myös muita tapahtumiin sopivia hästägejä voi käyttää, kuten esim. #europeade2017 tai #turku jne. Näin tavoitamme toisemme Instagramissa ja saamme samalla laajaa näkyvyyttä.

Kesällä 2017 järjestettiin Europeade-festivaali Suomen Turussa

Talkoolaisten ottamat kuvat EuropeadestaTimo Hukkasen ja Riitta Korhosen kuvat Europeadesta

Tanssiva Turku

Yhdistys järjestää joka kolmas vuosi Tanssiva Turku -festivaalin, johon kutsutaan lapsi- ja nuorisoryhmiä kotimaasta ja ulkomailta. Tule mukaan järjestelytoimikuntaan! Lisätietoja hallituksen jäseniltä.

Yhteystiedot